Υπηρεσίες

Οι εφαρμογές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως πολυκαταστήματα, ιατρικά κέντρα, βιομηχανικούς χώρους, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λ.π. αποδεικνύουν ότι η HiTechLift μπορεί να καλύψει ανάγκες με αυξημένες απαιτήσεις λειτουργίας. Οι υπηρεσίες μας, στην τεχνική υποστήριξη των υπό συντήρηση ανελκυστήρων, είναι στην διάθεση των πελατών μας 365 ημέρες το χρόνο σε 24ωρη βάση (24h service).
H HiTechLift είναι από τις πρώτες εταιρίες στο χώρο πoυ εγγυάται ότι εφαρμόζει εγκεκριμένο σύστημα ποιότητας για τον σχεδιασμό, κατασκευή, συναρμολόγηση, εγκατάσταση, τελικό έλεγχο και δοκιμές ανελκυστήρων. Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών της, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, την αισθητική και την ποιότητα των κατασκευών της.
Η HiTechLift έχει την τεχνογνωσία να καλύψει εγκαταστάσεις από απλούς ανελκυστήρες κατοικιών, καταστημάτων μέχρι και ειδικών κατασκευών φορτίων, πανοραμικών ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων.
Η HiTechLift εγγυάται αθόρυβη και ομαλή λειτουργία, ακριβή προσέγγιση στάσης και μακράν αξιοπιστία.Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι εργονομικά προσαρμοσμένος στην άνεση του επιβάτη και εναρμονισμένος σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον (προσφέρεται μια γκάμα από τυποποιημένους θαλάμους και υπάρχει δυνατότητα κατασκευής θαλάμου σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη).
Τα προϊόντα της HiTechLift είναι αξιόπιστα και καλύπτουν όλα τα μέτρα ασφαλείας με ανταγωνιστική τιμή.Η εγγύηση καλής λειτουργίας που προσφέρουμε για τους μηχανισμούς μας είναι για δέκα ( 10 ) και πλέον χρόνια. Στο διάστημα αυτό αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε ΔΩΡΕΑΝ κάθε ελαττωματικό υλικό.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις τεχνικές εταιρείες Γκάμαρης , Stage Hellas , Oilift , Kleemann ,GMV , Ikaros lift και Μίνως Ε.Π.Ε. ως εξωτερικoύς συνεργάτες, ανεβάζει σε πολύ υψηλά επίπεδα την επιλογή των προμηθευτών μας αλλά και την αρτιότητα των κατασκευών μας.
Εκτιμώντας ότι η HiTechLift συνεχώς βελτιώνεται για να καλύψει ολόκληρο το φάσμα της εφαρμογής στον τομέα της μεταφοράς και παρακολουθώντας συνεχώς την τεχνολογική της εξέλιξη πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις, οι οποίες θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

FREESTAIR με κάθισμα

Τα ανυψωτικά με κάθισμα απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν δυσκολίες στη χρήση οποιουδήποτε είδους σκάλας. Διατίθεται σε διάφορους τύπους και είναι ικανά να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες κάθε χρήστη ή κατοικίας.

Τα ανυψωτικά συστήματα κλίμακας freestair (καρέκλα κλιμακοστασίου) είναι σύμφωνα με τoυς ευρωπαϊκούς κανονισμούς (ΕΛΟΤ) πιστοποιημένα και πληρούν όλων των συστημάτων ασφαλείας για χρήση από Α.Μ.Ε.Α. Τα ανυψωτικά κλίμακας είναι κατάλληλα για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και μπορούν να τοποθετηθούν σε ευθύγραμμη ή κυκλική σκάλα και είναι η ιδανική λύση με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για σημεία όπου δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας ατόμων . Η απαιτούμενη ισχύς για την λειτουργία του συστήματος παρέχεται από ενσωματωμένη μπαταρία η οποία φορτίζεται όταν η καρέκλα βρίσκεται σε κάθε στάση .Ο χειρισμός της καρέκλας γίνεται με μπουτόν συνεχούς πίεσης πάνω στο κάθισμα . Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι η αξιοπιστία , η εργονομία και η ομαλή και αθόρυβη λειτουργία .

FREESTAIR για αναπηρικά καροτσάκια

Τα ανυψωτικά αυτού του τύπου απευθύνονται σε χρήστες αναπηρικών καροτσιών και τους παρέχουν αυτόνομη και άνετη πρόσβαση .

ΑΝΑΘΕΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ